Klanten & aanbevelingen

Een selectie van onze klanten:

Horesca Horecavo

Beuk

Uitvaartverzorging Barbara

ProQr

Bam Wegen regio West

 "Vanaf augustus 2009 werk ik regelmatig samen met
Kok & Butler voor verschillende evenementen binnen BAM Wegen bv Regio West. Kok & Butler is een partij die uitstekend de klantvraag kan vertalen naar een perfecte uitvoering.

Met Kok & Butler ben je verzekerd van goede catering en uitstekende kwaliteit. De professionaliteit van Rob Koster en zijn personeel is een mooi visitekaartje voor ons bedrijf op evenementen!"

 

Annemiek Verheijden,
Communicatieadviseur BAM Wegen Regio West

"We have hired Kok & Butler catering on several occasions for the catering of lunches and dinners at Space Expo in Noordwijk. They always deliver high quality catering for a good price. Their service is excellent and Brita always finds a way to meet your needs and your budget. We highly recommend them for any catering job you may have."

Carla Prevoo,
Meeting Planning Manager at Congrex Holland BV/ESA Conference Bureau

Krauthammer

 "Krauthammer werkt al verscheidende jaren samen met Kok & Butler voor de catering van relatie-evenementen. De kwaliteit en bijzonderheid van het eten is zeer goed. Ook de wijze waarop de schalen worden opgemaakt en gerechten worden geserveerd wijkt af van het gewone waardoor onze relaties altijd weer verrast worden. De offertes worden snel en creatief afgehandeld, de bezorging is altijd correct en de aankleding perfect.

Wij en onze relaties genieten elke keer weer opnieuw als Kok & Butler de catering heeft verzorgd".

Marieke Dijkshoorn,
Partner Krauthammer 

"Zeldzaam tongstrelende hapjes. Echt aan te raden!"

Erik Hoekstra,
Managing Partner Krauthammer

Noordwijkse Woning Stichting

''De Noordwijkse Woningstichting is al jarenlang een tevreden klant van Kok & Butler. Of het nu gaat om de catering bij evenementen of bedrijfslunches, Kok & Butler maakt er altijd iets speciaals van''. 

Mireille de Ridder
Directiesecretariaat Noordwijkse Woningstichting 

T & A Survey

''Kok & Butler catering (Rob Koster) heeft reeds enkele malen de catering verzorgd van het Kerstdiner voor mijn bedrijf T&A Survey. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service, de kwaliteit van het eten, het meedenken en het harde werken meer dan een aanbeveling waard is. Alles wordt de klant uit handen genomen en prima verzorgd.''

Robert van Ingen
Directeur T & A Survey

Protest

Space Expo

ESA Conference bureau

Gemeente Noordwijk

Amsterdam Cares

HE Space

Menken self storage

NCB Naturalis

Noort Interieur

OTTO Workforce

RWV Advocaten

Satellite Services B.V.

Bloembollen KeuringsDienst

Alberti Enterrainment

van Velzen van de Water

Wantveld Gezondheidscentrum