Evenementen

Of het nu gaat om het lanceren van een nieuw product, een relatie-evenement, opening of jubileum, wij hebben veel ervaring op het gebied van het organiseren van totaal verzorgde evenementen.

 

Heb je interesse in het organiseren van een evenement met Kok & Butler?
 
Neem vrijblijvend contact met ons op!


Klant aan het woord

 “Krauthammer werkt al verscheidende jaren samen met Kok & Butler voor de catering van relatie-evenementen. De kwaliteit en bijzonderheid van het eten is zeer goed. Ook de wijze waarop de schalen worden opgemaakt en gerechten worden geserveerd wijkt af van het gewone waardoor onze relaties altijd weer verrast worden. De offertes worden snel en creatief afgehandeld, de bezorging is altijd correct en de aankleding perfect. Wij en onze relaties genieten elke keer weer opnieuw als Kok & Butler de catering heeft verzorgd”.

 

Marieke Dijkshoorn,

Partner Krauthammer

Top qualities: Great Results, Good Value, Creative

hired Kok&Butler catering as a Caterer in 2008, and hired Kok&Butler catering more than once


 “Vanaf augustus 2009 werk ik regelmatig samen met Kok & Butler voor verschillende evenementen binnen BAM Wegen bv Regio West. Kok & Butler is een partij die uitstekend de klantvraag kan vertalen naar een perfecte uitvoering. Met Kok & Butler ben je verzekerd van goede catering en uitstekende kwaliteit. De professionaliteit van Rob Koster en zijn personeel is een mooi visitekaartje voor ons bedrijf op evenementen!”

 

Annemiek Verheijden,
Communicatieadviseur
BAM Wegen Regio West


 

 Top qualities: Great Results, On Time, Creative

hired Kok&Butler catering as a Catering in 2009, and hired Kok&Butler catering more than once