Private Dining

Exclusieve culinaire verwennerij bij je thuis

 

Kok & Butler catering kookt al jaren graag bij je thuis.Private Dining oftewel een kok aan huis of thuiskok, wordt steeds populairder. Je kunt gasten in alle discretie ontvangen, hebt het menu compleet in eigen hand, en bent niet afhankelijk van de entourage en gasten van een restaurant. Wij verzorgen private dining vanaf 10 personen.

 

Vanaf het begin van Kok & Butler, in 2006, verzorgt Rob graag culinaire thuisdiners. De mise en place (voorbereidingen) worden in onze keuken in Noordwijkerhout gedaan waarna er op locatie de laatste hand aan wordt gelegd. Zodat alles vers bij je aan tafel geserveerd wordt. En omdat voor een optimale smaakbeleving elk detail moet kloppen, verzorgen we ook een prachtige tafelaankleding. Tafellinnen, bestek, servies- en glaswerk, decoraties en eventueel ook meubilair worden door ons verzorgd.

 

We hebben al vaak voor mensen thuis mogen koken. Alles is mogelijk. We zijn erg goed in improviseren en hebben op de meest uiteenlopende locaties exclusieve thuisdiners mogen verzorgen. Graag stellen we een passend culinair arrangement samen, afgestemd op je wensen en natuurlijk het seizoen want we werken graag met verse seizoensproducten.

Graag komen we samen tot het perfecte arrangement!

 

Richtprijzen Private Dining (vanaf):

 

driegangendiner

€ 35,00

per persoon

viergangendiner

€ 42,50

per persoon

vijfgangendiner

€ 49,50

per persoon

walking dinner

€ 35,00

per persoon

amusediner

€ 55,00

per persoon

wijnarrangement

€ 22,50

per fles

chefkok

€ 55,00

per uur

bediening

€ 30,00

per uur

tafelaankleding*

  9,00

per persoon

* servies inclusief luxe onderborden, bestek en glaswerk, tafelwater, 
   tafellinnen, servetten en decoratie.

 

Na afloop laten wij de keuken geheel opgeruimd achter. De afwas, het vuilnis en de lege flessen nemen wij voor u mee.

 

Voorbeeldmenu's Private Dining:


Private Dining: viergangen


licht gerookte runderentrecôte met gemarineerde shi-take en dressing van Reypenaer VSOP 
 
op de huid gebakken rode mul met groene asperges en saffraansaus
 
rouleau van parelhoen met cantharellen en wilde spinazie 
 
bavarois van Moët champagne in biscuitgebak met frambozen en vanillesaus


Private Dining: vijfgangen


salade met dungesneden kalfslende, buffel mozzarella, kappertjes en zontomaatjes
 
gebakken coquilles op spinazie met pernodschuim
 
getrancheerde ossenhaas met een saus van balsamico en zilveruitjes, groene groenten en Roseval aardappeltjes
  
assortiment Italiaanse kazen
 
chocoladedessert met Lustau Indian sherry


Private Dining: walking dinner


Italiaanse antipasti van gegrilde groenten, parmaham en buffelmozzarella
 
bisque van Hollandse garnalen en rivierkreeft
 
gebakken tonijn met sesam in een salade van gemarineerde wakamé
 
tournedos van Bressehoen met bospaddenstoelen en truffeljus

triple chocolat dessert van Valrhona chocolade met schuim van Blue Mountain koffie

crème brûlée van Bettine Blanc


Private Dining: amusediner

salade met gebakken gamba’s

koude komkommersoep met schuim van tomaat en tomatenkaviaar

gegrilde tonijn met een salade van wakamé en sesam
 
tagliatelle geflambeerd in Parmesan

langzaam gegaarde ossenhaas met gemengde groenten
 
Robiola Bosina met een siroop van balsamico

surprise aux fruits met Oosterse specerijen en ijs van kokos en citroengras

koffie met bonbons

  

Heb je interesse in een avondje Private Dining van Kok & Butler?

Neem vrijblijvend contact met ons op!



Klant aan het woord

‘’Bij deze nogmaals mijn hartelijke dank voor de geslaagde avond. Allen waren zeer tevreden over het eten en uw gastvrijheid’’.

Mevrouw Van Eijk, Noordwijk

Private dining, 4 personen, november 2011


 “Kok & Butler catering (Rob Koster) heeft reeds enkele malen de catering verzorgd van het Kerstdiner voor mijn bedrijf T&A Survey. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service, de kwaliteit van het eten, het meedenken en het harde werken meer dan een aanbeveling waard is. Alles wordt de klant uit handen genomen en prima verzorgd.”

Robert van Ingen

Owner T& A Survey

Top qualities: Expert, Good Value, On Time